Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pyragas su kiauliena ir obuoliais. Pagal Gian Luca Demarco

Pyragas su kiauliena ir obuoliais. Pagal Gian Luca Demarco

Ar žinojote, kad kiauliena puikiai dera su obuoliais? Žymusis šefas GIAN LUCA DEMARCO siūlo pasiruošti skanų ir sotų pyragą iš kasdieninių ingredientų. 

Laidos LA MAISTAS metu pyragas buvo gaminamas su kompaktišku, mobiliu griliu COBB ir šio grilio keptuve COBB wok, tačiau jūs šį patiekalą galite pasiruošti ir bet kokioje kitoje kepsninėje ar namų virtuvėje su turimais kepimui skirtais indais. 

COBB grilis mobilus gian luca receptas kiaulienos pyragas su obuoliais griliai

Lentelės: STYLE DE VIE Akacijos serviravimo lentelės. Peiliai: OLIVE FORGED. Peilių stovas: STYLE DE VIE

 

Ingredientai 8 porcijoms:

Tešlai:

  • 400 g miltų
  • 200 g sviesto
  • 100 ml vandens
  • Druskos (pagal skonį)

Įdarui:

 

La maistas kiaulienos pyragas su cobb grilis gian luca demarco Lentelė: alyvmedis / Style de Vie kolekcija

Gamyba:

  • Smulkintuvo pagalba šaltą sviestą ir miltus sumalkite, po truputį pilkite vandenį. Įberkite pora žiupsnių druskos. Tešlą padalinkite į dvi dalis, kiekvieną apvyniokite maistine plėvele ir palikite 30 min šaldytuve.
  • Ant alyvuogių aliejaus apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, sudėkite maltą kiaulieną. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Kubeliais supjaustykite 1 obuolį, apkepinkite kartu su mėsa.

Mobilus grilis COBB receptas la maistas kiaulienos pyragas

  • Iškočiokite tešlą, tieskite ją į formą ištiestą kepimo popieriumi. Dėkite mėsos ir obuolių įdarą.
  • Antrąjį obuolį supjaustykite pusmėnuliais ir išdėliokite ant mėsos-obuolių įdaro.
  • Dubenyje išplakite kiaušinį ir 250 ml riebios grietinėlės. Pagardinkite cinamonu, druska ir pipirais. Ant mėsos įdaro pilkite grietinėlės padažą. Iškočiokite likusią tešlą, įpjaukite ir uždenkite įdarą.
  • Kepkite grilyje netiesioginėje 180 laipsnių temperatūroje arba orkaitėje konvekciniu rėžimu 35-40 min.
 

Norintys pasižiūrėti išsamesnę gamybos eigą, išgirsti daugiau patarimų ir patiekalo gimimo istoriją kviečiami pasižiūrėti visą laidą - ją rasite čia

Primename, kad LA MAISTAS rodomas sekmadieniais 9:30 val. per TV3. Jos metu galėsite pamatyti dar daugiau įdomių patiekalų gamybos, išgirsti įdomių ir įkvepiančių istorijų. Na o kepantys su COBB kepsnine turėtų ypatingai atkreipti dėmesį - juk dalis patiekalų bus grilinama su šiuo kelioniniu, kompaktišku grilium. 

 

Kitų LA MAISTAS laidų receptai:

100 pomidorų padažas su šviežia burrata

Karpio porchetta

Sluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys

Daržovių lazanija

    Skanaus! 

    Ankstesnis įrašas
    Kitas pranešimas
    Grįžti į PATARIMAI

    Palikite komentarą

    Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.