Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kiaulienos šonkauliai su TRAEGER griliu

Kiaulienos šonkauliai su TRAEGER griliu

Kiaulienos šonkauliai - neblėstanti grilio klasika. Jų variacijų yra įvairių, bet turbūt kiekvienas kepėjas turi savo firminį receptą, kurį naudoja visada ir niekada nesuklysta pateikęs tokį patiekalą ant stalo. Klasikinį, tačiau tikrai puikų receptą rasite ir šiame įraše.

Receptu dalinasi TRAEGER, pasaulinės grilių kompanijos, šefai. Garantuojame, kad rezultatas jus nustebins, o paruošimui teriks skirti visai nedaug jūsų laisvalaikio.

Galite ruošti šį patiekalą TRAEGER grilyje ar bet kurioje kitoje kepsninėje ar net orkaitėje. Tačiau turėkite omenyje, jog medžio granulės arba anglys suteikia ypatingą, unikalų kvapą ir skonį.

Kiaulienos šonkauliukai su Traeger

Ingredientai:

  • 4 kiaulienos šonkaulių juostos
  • 1/2 puodelio maltos paprikos
  • 1/3 puodelio česnako miltelių
  • 2 v.š. svogūno miltelių
  • 2 v.š. čili prieskonių
  • 1 v.š. maltų kajeno pipirų
  • 2 v.š. juodųjų pipirų
  • 1,5 a.š. džiovinto raudonėlio
  • 1,5 a.š. malto kumino
  • 1/2 obuolių sulčių
  • 1/2 baltųjų vynuogių sulčių
  • Medus
  • Traeger 'Que arba kitas jūsų mėgiamas BBQ padažas

    Gamyba:

    • Sumaišykite prieskonius: į nedidelį dubenį sudėkite rudąjį cukrų, papriką, svogūnų miltelius, česnako miltelius, čili prieskonius, kajeno ir juoduosius pipirus, raudonėlį ir kuminą. Prieskonius gerai sumaišykite;

    • Iš abiejų pusių įtrinkite šonkaulius su gautu prieskonių mišiniu;

    • Įtrinkite druskos ir rudojo cukraus mišinį į mėsą ir palikite šaldytuve neuždengtą visai nakčiai;

    • Nustatykite TRAEGER granuliniame grilyje 135 ˚C temperatūrą ir pakaitinkite grilį su uždengtu dangčiu 15 minučių;

    • Dėkite šonkauliukus tiesiai ant grilio grotelių taip, kad mėsingoji pusė būtų į viršų. Uždarykite dangtį ir kepkite 45 minutes. Kepdami ne granuliname grilyje, rinkitės netiesioginį kepimo būdą (naudokite deflektorių), 135 ˚C temperatūrą, parūkykite naudodami mėgstamas medžio drožles ar kaladėles.;

    • Kol šonkauliai kepa, sumaišykite obuolių ir vynuogių sultis;
    • Išimkite šonkaulius iš grilio ir sudėkite ant kepimo popieriaus arba folijos mėsingaja puse į viršų. Supilkite sulčių mišinį ant šonkaulių;

    • Gausiai uždėkite medaus ant kiekvienos šonkaulių juostos. Tvirtai suvyniokite šonkaulius į kepimo popierių arba į foliją. Kodėl siūlome naudoti kepimo popierių? Turėsite stipresnį dūmo skonį ir kvapą.

    • Grąžinkite šonkaulius į grilį ir kepkite dar 1 valandą uždarytu dangčiu. Temperatūra ta pati - 135 ˚C.

    • Išvyniokite šonkaulius iš popieriaus arba folijos ir padėkite tiesiai ant grilio grotelių. Temperatūrą padidinkite iki 175 ˚C laipsnių ir kepkite dar 30 minučių.

    • Šepetėliu ištepkite šonkaulius Traeger Que arba kitu jūsų mėgiamu BBQ padažu ir pakepkite dar 5 minutes. Supjaustykite šonkaulius ir patiekite kompanijai mėgautis!

    SKANAUS!

    Ankstesnis įrašas
    Kitas pranešimas
    Grįžti į PATARIMAI

    Palikite komentarą

    Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.